Cursuri gratuite pentru şomeri

ORADEA - Facultatea de Ştiinţe economice din cadrul Universităţii Oradea organizează cursuri de operare pe calculator şi de instruire pentru obţinerea unui loc de muncă. Cursurile sunt gratuite şi se adresează persoanelor aflate în şomaj cu vârste cu prinse între 18 şi 25 de ani sau 30-45 de ani.

Durata perioadei de pregătire este de patru luni între lunile aprilie şi iulie, iar înscrierile se pot face prin e-mail sau telefon, persoana de contact este lector univ. dr. Olimpia Ban.

Întrebările suplimentare despre cursuri se pot adresa la adresa de mail oban@uoradea.ro sau la telefon 0741 539 267, cei interesaţi trebuie să mai ştie că numărul de locuri este limitat, dar că la final absolvenţii cursului vor obţine un certificat de absolvire.

Cursurile sunt organizate prin intermediul unei finanţări Phare pentru proiectul eWork today- program de instruire în vederea adaptării/orientării forţei de muncă active la cerinţele societăţii informaţionale.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !