Cursuri gratuite pentru tinerii din vestul tarii

De D.S.B.
Cursuri gratuite pentru tinerii din vestul tarii
Tinerii din Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara pot urma, gratuit, un curs de formare profesională, util celor care doresc să devină lideri bine formaţi.

Mai sunt doar câteva locuri disponibile pentru înscrierea la cursul „Manager Îmbunătăţire Procese”, anunţă reprezentanţii Centrului Regional de Formare Antreprenorială Timişoara. Cursul se adresează persoanelor interesate de aplicarea managementului bazat pe procese şi principii Lean Manufacturing şi 6 Sigma pentru îmbunătăţirea proceselor (manageri de producţie, manageri de produs, specialişti în formare continuă, responsabili ai sistemului de management calitate/integrat, auditori). Programul de formare îşi propune să transmită cunoştinţele necesare şi să dezvolte deprinderile participanţilor de a identifica şi elimina nonvaloarea incorporată în procese şi de a creşte eficienţa activităţilor organizaţiei. Cursul are o durată de 72 de ore (24 ore teorie / 48 ore practică), în perioada 19-30 mai 2012. Ultima zi de înscriere este 11 mai 201. Candidaţii trebuie să aibă domiciliul sau reşedinta temporară într-unul din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş.

Cursurile se desfăşoară în Timisoara, la sediul Centrului Regional de Formare Antreprenorială – Regiunea Vest, str. V. Alecsandri, nr. 8, ap. 8. Persoanele care nu pot participa la cursurile faţă în faţă, au posibilitea de a urma cursurile online (programul se stabileşte între cursanţi şi formator). Absolvenţii cursurilor de formare profesională de tip faţă în faţă vor obţine certificate autorizate CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor), în timp ce absolvenţii cursurilor online vor primi certificate de absolvire acordate de Asociaţia Română a Tinerilor cu Initiaţivă (ARTI), SIVECO România şi Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat. La fiecare curs pot participa doar 20 de persoane. Formularele de înscriere pentru cursurile faţă în faţă se pot descărca online accesând pagina http://www.fiitanarantreprenor.ro/content/inscriere , pot fi puse la dispoziţie prin poşta electronică (e-mail) sau pot fi ridicate direct de la sediul centrului. Formularele se pot completa fie de mână (după tipărire), fie la computer (după care se tipăresc şi se semnează). Predarea lor se poate face personal la sediul centrului sau pot fi scanate şi trimise pe e-mail la timisoara@fiitanarantreprenor.ro

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !