Cursuri in Oraselul Copiilor

Cursuri in Oraselul Copiilor
Din această săptămână, copiii au la dispoziţie noi cursuri în Oraşelul Copiilor.

Astfel, trei serii noi de cursuri de şah susţinute de maestrul FIDE Dan Ovidiu Raţ se vor derula după programul marţi, miercuri şi joi, de la ora 18:00.

Sunt acceptaţi, pe categorii, atât începători cât şi avansaţi, costul a 12 ore de curs fiind de 100 lei/copil.

Sâmbătă, se ţine ediţia a IX-a lunară a turneului de şah pentru copii, la finalul căreia se vor acorda cupe şi diplome pentru câştigători.

Pictura se desfăşoară în continuare la un preţ promoţional de 80 lei/12 ore de curs, în organizarea Administraţiei Imobiliare Oradea. Lecţiile sunt planificate în fiecare miercuri de la ora 18:00, după care, doritorii vor putea să participe la o oră de creaţie plastică sub coordonarea aceleiaşi profesoare.

Încep cursurile de italiană

Zilele miercuri sunt dedicate, în Orăşelul Copiilor, lecţiilor de limba engleză după metoda Helen Doron, susţinute de profesoare specializate în acest stil de educaţie complementară. Din luna octombrie, încep şi cursuri de limba italiană pentru începători, destinate atât copiilor cât şi adulţilor, la preţul de 10 lei/oră. Cursul este susţinut de dascălul italian Mirco Tassinari, bun cunoscător al limbii române.

Programul zilei de sâmbătă include şi o prezentare a Pedagogiei Waldorf, cu sprijinul unor specialiste care coordonează acest sistem educaţional la nivelul învăţământului de masă din România. Accesul la programul demonstrativ care va începe la ora 10:00 este gratuit.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !