Cursuri noi la AJOFM Bihor

Somerii si persoanele care desfasoara o activitate la tara vor fi instruiti gratuit. AJOFM Bihor demareaza în forta noul an. În acest sens, agentia vrea sa organizeze nu mai putin de 19 cursuri de formare profesionala.

Somerii sau persoanele care doresc sa-si schimbe meseria se vor putea califica în meseriile de zidar-pietrar-tencuitor, asfaltator, instalator tehnico-sanitar si gaze, confectioner articole din piele si înlocuitori, tâmplar universal, lucrator în cultura plantelor sau în cresterea animalelor.

Cei carora le plac meseriile de ospatar, bucatar, brutar-patiser sau comerciant produse alimentare se vor putea recalifica, de asemenea, prin cursurile organizate de AJOFM Bihor. Nu vor lipsi cursurile pentru lucratori în electronica, operator introducere validare si prelucrare date, administrator de retele calculatoare si analist programator. Alte cursuri organizate sunt cele de frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, agent de paza si ordine si inspector (referent) resurse umane.

Gratuit

Nu toti cei care doresc sa se recalifice în profesiile de mai sus trebuie sa plateasca pentru cursuri. „Servicile de formare profesionala se asigura gratuit somerilor indemnizati sau neindemnizati, precum si persoanelor care desfasoara activitati în mediul rural si realizeaza venituri mai mici decât salariul minim brut pe tara garantat în plata”, ne-a informat Dorel Draghici, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Ca sa beneficieze de gratuitate, persoanele respective trebuie sa se afle în evidenta AJOFM Bihor. Înscrieri si informatii suplimentare se pot obtine la sediul agentiei: Oradea, str. Transilvaniei nr. 2, et. I, cam. 12 sau 13, tel. 0259/436.821, int. 131, respectiv Alesd, Beius, Marghita, Stei si Salonta.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !