Cursuri pentru femei de afaceri

Cursuri pentru femei de afaceri
Cursuri pentru femei de afaceri
ANIMMC continuã sã ia mãsuri împotriva prejudecãtilor cu privire la antreprenoriatul feminin, prin a doua editie a Programului pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul IMM. Bihorencele se pot înscrie în Program pânã la sfârsitul acestei luni. Curs [.doc – 77KB]

Cursurile vor începe în luna septembrie. „Programul reprezintã una dintre cele mai potrivite instrumente folosite pentru a contracara prejudecãtile în privinta promovãrii antreprenoriatului feminin si a egalitãtii de sanse”, spune Cãlin Hãrãgus, reprezentantul Centrului Teritorial de Informare, Consultantã si Instruire pentru IMM si Cooperatie. Bugetul alocat pentru acest an este de 500.000 de lei.

Gratuit

„Se doreste promovarea unui sistem informativ care sã faciliteze mobilitatea femeilor pe piata fortei de muncã si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acestora”, subliniazã Cãlin Hãrãgus. Participantele vor beneficia de cinci zile de instruire în ale managementului. ANIMMC asigurã cazarea în regim complet, suport de curs si certificate de absolvire, participantele trebuind sã suporte doar cheltuielile de transport. Cum cursurile nu se tin în Oradea, bihorencele vor putea alege dintre locatiile Bistrita – Nãsãud, Deva sau Miercurea Ciuc.

On-line

Pasii de urmat pentru a beneficia de acest program sunt cât se poate de simpli. Fiecare potential beneficiar trebuie sã completeze integral formularul de înscriere – accesibil on-line, la adresa www-animmc.ro – si sã ataseze copii dupã documentul de identitate si ultima diplomã de studii. Actele se pot depune personal la sediul ANIMMC din Bucuresti, sau se pot trimite prin postã, pe adresa Strada Poterasi nr. 11, sectorul 4, cod postal 040623, Bucuresti.

Claudia Curta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !