Cursuri pentru şomeri la Universitate Oradea

Cursuri pentru şomeri la Universitate Oradea
ORADEA – Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Economice în parteneriat cu o firmă de IT organizează cursuri de operare pe calculator pentru şomerii din municipiu. Cursurile se doresc a fi un plus pentru absolvenţi în vederea obţinerii unui loc de muncă competitiv.

La finalul cursurilor, care sunt gratuite, absolvenţii Universitate Oradea vor obţine un certificat de competenţă, instruirea se desfăşoară în cadrul proiectului „eWork today – program de instruire în vederea adaptării şi orientării forţei de muncă active la cerinţele societăţii informaţionale

Cursurile vor fi ţinute în decursul a 4 luni, din aprilie până în iulie 2008, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universitate Oradeaşi se adresează persoanelor aflate în şomaj având vârste cuprinse între 18-25 de ani sau 30-45 de ani. Termenul limită până la care este permisă înscrierea este vineri 28 martie orele 12.00. Persoanele interesate se pot înscrie de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, în sala F007 a Universitate Oradea la referent Adriana Borza, tel. 0744764753 sau 0259408798.

Valentin Teuca

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !