Cuvântul Liber, scris de…elevi. Ziua a treia.

1Comentariu
Cuvântul Liber, scris de…elevi. Ziua a treia.
Deva – Elevi din clasa a XI-a C, de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Deva învaţă ABC-ul muncii de jurnalism la ziarul Cuvântul liber. Timp de o săptămână ei vor fi „ucenicii” ziariştilor profesionişti ai ziarului, îi vor însoţi pe aceştia în documentare şi vor redacta o versiune „şcolărească” a Cuvântului Liber.  Clasa a XI-a C de la Colegiul Tehnic Transilvania III

Bazin de înot la Liceul de Artă

Lucrările la noua clădire au început acum12 ani. Până în prezent nu s-a realizat decât un sfert din volumul lor.

Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” Deva va fi prima instituţie de învaţământ din judeţul Hunedoara care va deţine un bazin de înot. Bazinul va fi construit în noul imobil al liceului, finalizarea lucrărilor pentru întreaga clădire reprezentând o prioritate pentru Inspectoratul Şcolar al Judeţului Hunedoara.

„Costurile pentru finalizarea lucrărilor noii construcţii sunt estimate la 100 miliarde lei vechi.Apreciem că lucrările se vor putea încheia anul viitor”, a anunţat ieri inspectorul şcolar general, Anişor Pârvu. Noua construcţie a liceului este multifuncţională şi cuprinde, alături de sălile obişnuite de clasă, spaţii de studiu pentru fiecare specialitate şi o sală de concerte, care este considerată a fi una dintre cele mai moderne din ţara.

Lucrările la noua clădire a liceului au început în urmă cu 12 ani. În anul 2006 au fost repartizate fonduri în valoare de 13,5 miliarde de lei vechi pentru corpurile de clădire B şi C. Spaţiul destinat sălii de concerte este realizat în proporţie de 25 la sută. Potrivit inspectorului şcolar general, liceul devean merită să aibă un nou spaţiu de învăţământ deoarece elevii de aici obţin în fiecare an zeci de premii internaţionale. O bucurie pentru muzicienii din liceu este recenta aprobare a sumei de un miliard de lei vechi pentru achiziţionarea unui pian performant, de care elevii au mare nevoie.

Băţălan Adela
Haida Alina


Părerea ta contează: Credeţi ca Traian Băsescu trebuie suspendat din funcţia de preşedinte?

Nu cred că Traian Băsescu trebuie suspendat din funcţia de preşedinte pentru că, după părerea mea, nu a făcut nimic grav!… Sunt alţii care ar merita acest lucru.
Boancă Vasile, Deva

Nu este nevoie ca preşedintele să fie suspendat din funcţie. Traian Băsescu procedează în anumite cazuri cum crede el că este de cuviinţă. Cred că nu este momentul potrivit pentru o asemenea acţiune.
Leahu Valentin, Deva

Chiar dacă Traian Băsescu va fi suspendat din funcţie sau chiar dacă nu îl suspendă situaţia nu se schimbă în România. Nu doar de el depinde situaţia ţării noastre!…
Anonim, Deva

Sunt de părere că preşedintele nu trebuie suspendat pentru că nu a greşit printr-o faptă foarte gravă. El doar a dorit să atragă atenţia unor dobitoci.
Gheorghe Suciu, Deva

Eu cred că nu trebuie suspendat preşedintele Românieidin funcţie! Premierul Tăricenu ar trebui suspendat din funcţie. Totuşi certurile lor publice nu sunt sănătoase pentru români!
Bodnariuc Ladislau, Deva

Băţălan Adela

Muntean Doru


Consiliul local al municipiului Deva a aprobat 30 de locuri de munca pentru şomerii din localitate. Aceştia vor executa lucrari de interes comunitar şi igienizarea Dealului Cetăţii, pe parcursul anului în curs. Cheltuielile salariale pentru aceste persoane vor fi suportate integral de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara, în perioada 01 ianuarie 2007-31 martie 2007. Pentru perioada 31 martie-01 noiembrie 2007 fondurile de salarii vor fi asigurate de A.J.O.F.M., în proporţie de 70 la sută, iar 30 la sută din fonduri ale bugetului local.

Adela Băţălan1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor