„Daca stii, ai”, finantare SAPARD

Bihorenii care doresc sã afle informatii despre oportunitãtile de finantare oferite de SAPARD o pot face, gratuit, participând la Sesiunea de informare pentru Programul SAPARD.


Campania de informare cu sloganul „Dacã stii, ai”, care are loc la nivel national, va ajunge si la Oradea în 18 noiembrie 2005. Manifestarea va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie (CCI) Bihor, începând cu ora 10:00. „Obiectivul principal al campaniei de informare si publicitate este promovarea programului SAPARD în mod eficient si transparent asigurând astfel un impact pozitiv asupra receptorilor si a opiniei publice în general si atragerea unui numãr cât mai mare de beneficiari”, ne-a comunicat Constantin Badea, directorul executiv al CCI Bihor.

În afarã de oportunitãtile de sprijin financiar oferite de Programul SAPARD, potentialii beneficiari vor fi informati despre cerintele UE în ceea ce priveste agricultura si industria alimentarã, la cere vor trebui sã se conformeze dupã 2007. Persoanele interesate sunt rugate sã confirme participarea pânã la data de 14.11. 2005 la Departamentul Relatii Interne – Externe de la CCI Bihor, str. Roman Ciorogariu, nr.65, tel: 0259/417.807; fax 0259/470.015, e-mail: secretariat@ccibh.ro.

Dan Birta