Dacia: „Pe vaporul clasei I”

6Comentarii
Dacia: „Pe vaporul clasei I”
Cu speranţe, dorinţă şi încredere au început anul şcolar elevii de la Şcoala Generală Dacia.

Flori, bucuria revederii, dorinţa de a afla lucruri noi în anul scolar următor. Dar şi emoţiile şi paşii timizi ai bobocilor de clasa I,  care sunt gata să-şi dea jucăria preferată pe cărţi şi caiete. La câteva minute după ora 9,00 a început festivitatea de deschidere a anului şcolar 2010-2011. Manifestarea a început  cu o slujbă de binecuvântare. A urmat apoi directorul şcolii, profesorul Florin Hava care le-a urat bun venit elevilor. Directorul şcolii a realizat în câteva cuvinte un tablou  al instituţiei pe care o conduce.

Performanţă

„Avem cadre didactice dornice de performanţă, şi copii capabili de performanţă şi avem familii care sprijină şcoală, dar şi un mediu de pregătire bun, în care elevii sunt puşi în valoare”. Argumentele directorului Hava au fost … de ordin matematic. Deci, de necombătut. Elevii ScoliiDacia au participat, în anul şcolar precedent, la peste 2600 de concursuri, de la care s-au întors cu 882 premii.

Doi elevi au reuşit să obţină premii la concursurile interjudeţene, 45 la etapele naţionale, 10 elevi la competiţiile internaţionale, iar doi elevi  fac parte din lotul naţional lărgit. Punctul forte al Şcolii Dacia este grupa de astronomie, imbatabilă la nivel mondial, care se bucură de sprijinul profesorului Bica, antrenorul lotului naţional de astronomie. Începând de ieri, elevii de la Şcoala Dacia au făcut încă un pas în drumul lor spre lumina cărţii.

Veronica Bursaşiu
veronica.bursaşiu@informmedia.ro6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor