Dacian Palladi a vorbit despre tăcere

Dacian Palladi a vorbit despre tăcere
Are tăcerea un conţinut? Există o teorie cu privire la tăcere? Sunt câteva dintre întrebările de la care a pornit Dacian Plladi când a susţinut conferinţa care a avut ca temă tăcerea.

„Este provocator și interesant, în același timp, să vorbești despre ceva, care doar atunci când îi pronunți numele – dispare. Spun deci, că este provocator, interesant, simplu și complicat în același timp, să vorbești despre – tăcere. Dar ce este tăcerea ? Se poate spune ceva despre tăcere, are ea un conținut ? Sunt primul care îmi pun aceste întrebări ? Și dacă nu sunt primul, există o istorie cu privire la tăcere ?

Sau altcumva spus : Are ( și ) tăcerea, istoria ei ?Și dacă tot am pomenit istoria, ca un posibil început al investigațiilor cu privire la tăcere, să vedem dacă și ce găsim pe subiect. Iar drumul se cere a fi început ( pare-se ) tocmai cu aproximativ trei mii și ceva de ani în urmă ; mai concret în perioada Egiptului antic.

Știți dumneavoastră – Egiptul antic, acea veche civilizație din nord-estul Africii, dezvoltată în zonele joase și roditoare al fluviului Nil, unde găsim ( printre mulți alții ) un zeu – copil pe nume Horus”, a spus Dacian Plladi.

Conferinţa integrală o găsiţi pe http://www.dacianpalladi.com/despre-tacere/0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !