Dan Matei: „Cred în realizarea proiectelor noastre”

Dan Matei: „Cred în realizarea proiectelor noastre”
ORADEA – Conducerea LPS Bihorul a susţinut ieri o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi directorul Dan Matei şi directorul adjunct Lucian Stance. Dan Matei a prezentat presei rezultatele obţinute de sportivii clubului în anul 2008, la secţiile: atletism, lupte greco-romane, baschet, volei, judo, fotbal şi scrimă.

Directorul LPS a scos în evidenţă situaţia secţiilor de lupte şi volei, care nu au continuitate, în oraş neexistând echipe de seniori la aceste ramuri sportive. Atletismul se află, de asemenea, într-o situaţie ingrată, infrastructura atletică din Oradea fiind într-o stare deplorabilă. Referitor la proiectele de investiţii ale LPS Bihorul, conducerea clubului a depus deja documentaţia pentru construirea unei săli multifuncţionale pentru atletism, scrimă, lupte şi un minihotel. Costul investiţiei se ridică la circa 1 milion de euro. Directorul Dan Matei speră să obţină această sumă din fonduri guvernamentale, din programe operaţionale regionale, de la administraţia locală, precum şi din alte fonduri atrase. Un alt obiectiv de investiţii îl reprezintă modernizarea Stadionului Tineretului şi construirea unei piste atletice corespunzătoare. La ora actuală, la LPS Bihorul se efectuează lucrările de modernizare şi reabilitare a sălii de gimnastică şi judo. Se preconizează, de asemenea, acoperirea cu gazon sintetic a terenului de zgură. „Cred în realizarea proiectelor noastre. Sper să avem cât de curând întâlnirea cu reprezentanţii autorităţilor locale şi să obţinem sprijinul lor pentru aceste proiecte. Sunt investiţii în folosul comunităţii locale, pentru oraş, pentru orădeni”, a afirmat directorul LPS Bihorul, Dan Matei.

Fără drum în incintă
Oradea (G.N.) – Directorul LPS Bihorul, Dan Matei, a afirmat că a solicitat autorităţilor locale să rezolve problema securizării instituţiei pe care o conduce. El s-a referit la găsirea unei soluţii pentru desfiinţarea drumului public care străbate incinta liceului. „Suntem singura unitate şcolară din ţară a cărei incintă este străbătută de un drum public. Solicit autorităţilor rezolvarea acestei probleme, până când nu se va întâmpla – Doamne fereşte! – vreun accident cu copiii din şcoală”, a declarat Dan Matei.

 

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase