Danciulescu, “caine” de joi

Danciulescu, “caine” de joi
Imprumutat in ianuarie pentru 11 luni la formatia chineza Shandon Luneng, Ionel Danciulescu se intoarce joi in tara si anunta ca vrea sa isi continue cariera la Dinamo, echipa cu care mai are contract pana in 2007.

“Vreau sa ma intorc la Dinamo si impreuna cu Claudiu Niculescu sa rupem plasele portilor”, anunta Danciu-gol din China, dornic sa imbrace tricoul alb-rosu si in ultimele partide din tur. Desi tehnicianul Ioan Andone si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a-l avea din nou la echipa pe golgheterul Danciulescu, acesta ar putea totusi sa nu ramana in Groapa decat cateva saptamani. Se pare ca oficialii lui Shandon doresc un nou imprumut al fotbalistului, din sezonul viitor. “Nu vreau sa mai raman aici, dar nu se stie niciodata…”, a recunoscut si Danciulescu.


Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo, este principalul sustinator al revenirii si al pastrarii lui Danciulescu in lotul dinamovist. “Danciulescu este apreciat de suporteri mai mult decat in momentul in care evolua in tara. Dupa atitudinea din ultimul timp, e clar ca acestia si-au intors fata catre el. Danciulescu este un jucator complet, foarte important pentru Dinamo si il asteptam”, a spus Badea.

Pe toata perioada sederii in China, fotbalistul s-a interesat constant de evolutiile alb-rosilor, inclusiv prin intermediul suporterilor.

Alexandru Boc, vicepresedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, le atrage insa atentia dinamovistilor ca Danciulescu nu are drept de joc pana la sfarsitul turului. “Contractul este valabil pana la 31 decembrie, iar Danciulescu nu poate juca decat din retur”, explica Boc.

Sursa: Onlinesport.ro