Dansez pentru clasa mea

De Crina Dobocan
Competiţie destinată elevilor de gimnaziu şi de liceu
Competiţie destinată elevilor de gimnaziu şi de liceu
Proiectul, iniţiat de Clubul „Feeling Dance”, se adresează elevilor din clasele V-XII.

Clubul „Feeling Dance” lansează un nou proiect inedit. „Dansez pentru clasa mea” este un campionat de dans pe echipe, care urmăreşte implicarea elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal în activităţi cultural-sportive. Competiţia se va desfăşura pe două categorii de vârstă: clasele V-VIII şi IX-XII.

Concret, elevii vor participa la 16 lecţii de dans (din 6 martie până în 28 aprilie), după care va urma campionatul şcolar şi cel local (din 29 aprilie până în 12 mai). În 20 mai va avea loc „Dansul învingătorilor”, pe categorii – în cadrul concursului naţional „Cupa Feeling Dance”.

Înscrierile se fac până în data de 5 martie. „Echipele participante vor însuma minimum 12 membri şi nu sunt condiţionate de raportul fete-băieţi. În cazul în care nu se adună 12 participanţi dintr-o singură clasă, echipa se poate forma din elevii mai multor clase. O şcoală (un liceu) poate fi reprezentată de mai multe echipe, în acest caz deliberându-se, în prima fază, campionii şcolari care vor reprezenta unitatea de învăţământ pe plan local. Pentru momentul pregătit, echipa poate alege orice temă şi orice melodie sau un colaj de melodii. Opţional, participanţii pot opta pentru o costumaţie identică (stabilită sub îndrumarea instructorului de dans şi cu sprijinul părinţilor). Durata momentului prezentat va fi între minimum 2:30 minute şi maximum 5 minute”, a arătat Cristian Jurcuţ, directorul Clubului „Feeling Dance”.

Potrivit acestuia, coregrafia va fi asigurată de un instructor al Şcolii „Feeling Dance”.

Concurs

Lecţiile de dans se vor desfăşura după orele de şcoală, câte două întâlniri săptămânale de câte 60 de minute, la Studio Feeling Dance (str. V. Alecsandri nr. 5). Perioada de învăţare a coregrafiei este de 16 lecţii, iar preţul este de 150 lei/persoană. Plata lecţiilor se va face în momentul înscrierii echipei în program. Echipele pot alege ziua şi ora potrivite, în funcţie de orarul şcolar.

dans-copii

Confruntarea echipelor va avea loc în luna mai, pe cele două categorii de vârstă, în urma căreia vor fi desemnate campioana şcolară şi campioana locală. La campionatul local va participa, pentru fiecare categorie de vârstă, o singură echipă din partea fiecărei şcoli sau liceu participant.

Toţi participanţii vor primi diplome, campionii şcolari vor primi cupe, iar campionii locali ai ambelor categorii de vârstă vor fi recompensaţi cu premii şi cupe, urmând să susţină o demonstraţie în cadrul concursului naţional de dans „Cupa Feeling Dance Oradea”, din 20 mai 2017.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !