„Dănțăușii” din „Lilioara”, din nou pe podium!

De Veronica Bursaşiu
„Dănțăușii” din „Lilioara”,  din nou pe podium!
În perioada 14-16 iunie 2019, Formația Lilioara, coordonator, profesor Irina Mihoc Vutan, a participat la proiectul Natur Festival, organizat și desfăsurat la Săliște de Sibiu.

În cadrul proiectului s-au desfășurat mai multe activități, cum ar fi: concurs de folclor, ciclism montan, fotbal, tenis, orientare turistică, ateliere pentru copii, cursuri chitară, lupte scenice.

Au fost prezente formații de copii din țară, care au avut o evoluție foarte bună, dar am reușit și de data aceasta să ne detașăm și să urcăm pe podium.Formația de dansuri populare s-a clasat pe locul I, solista vocală Jula Ariana a obținut și ea locul I.

„Chiar dacă sunt ,,dănțăuși”, copiii s-au înscris și la alte genuri de concursuri: fotbal și orientare turistică montană. Au obținut premii frumoase și merită să-i nominalizăm pentru că au trudit. La orientare turistică montană, premiul I a revenit elevilorBâte Darius, Buda Răzvan,Călin Adrian; premiul II- Barnoș Paul, Jula Mihai, Tirla Răzvan,Lung Remus; premiul IIIușvat Daiana, Lung Oana, Tonț Bianca. Felicitări elevilor mei, pentru rezultatele deosebite obținute la toate competițiile la care participăm, la nivel național și internațional. Aducem mulțumiri, din sufletele noastre de copii, domnului primar al comunei Remetea, Ștefănică Adrian, care a avut încredere în noi și ne-a susținut financiar. Promitem că și pe viitor ne vom ocupa locurile pe podium și vom purta cu cinste același nume, Lilioara, nume cu o profundă semnificație, în tradițiile din Vatra Binșului”, a spus doamna Irina Mihoc Vutan.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !