Daruri de la copii pentru copii

Copiii s-au fotografiat împreună
Copiii s-au fotografiat împreună
Elevi de la Liceul Sportiv au mers cu colinde şi cadouri la Centrul de Plasament „Phoenix”.

Luna decembrie este perioada din an când devenim mai buni şi ne gândim la persoane din societatea noastră care au nevoie de căldură sufletească pentru a le alina viaţa mai puţin norocoasă. Un colţ de fericire a înmugurit în sufletele copiilor de la Centrul de Plasament  „Phoenix” din Oradea (str. Traian Lalescu nr.3), în momentul în care au fost vizitaţi de un grup de colindători, formaţi din elevii clasei a VIII-a B de la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul” însoţiţi şi coordonaţi de dirigintele clasei, profesor Cristian Sărmăşan. Vizita inimoşilor colindători a început prin intonarea unor colinde româneşti, care au fost primite cu multă emoţie şi admiraţie de către copiii şi  mamele din centrul de plasament, precum şi de personalul instituţiei îndrumaţi de dr. psiholog Alina Rus. După colinde, elevii sportivi s-au „transformat” în spiriduşii lui Moş Crăciun şi  au înmânat copiilor jucării, donate din proprie iniţiativă, dar şi cadouri cu dulciuri, lucru care a adus multe zâmbete de fericire.

În ultima parte a vizitei  au avut loc conversaţii între elevi şi copiii  de la centru, iar dr. Alina Rus a adresat mulţumiri colindătorilor şi a prezentat situaţia actuală din cadrul unităţii, care în prezent găzduieşte 16 copii între 2 şi 12 ani, dar şi 7 mame cu o situaţie familială şi socială  precară.

Teodor Biris0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !