Daruri pentru copiii din Ioaniş de la IMPACT „Iosif Vulcan”

Reactualizat la:
Copiii din ioaniş s-au bucurat de daruri
Copiii din ioaniş s-au bucurat de daruri - © FOTO: LEVAI MIHAELA
Proiectul „Familia IMPACT aduce Crăciunul”, al elevilor de la Clubul Impact din cadrul Colegiului Naţional „Iosif Vulcan” a demarat cu o campanie puternică de strângere de fonduri şi produse pentru activităţile din proiect.

Oameni minunaţi au muncit şi alţi oameni deosebiţi au dăruit sute de produse de igienă, rechizite, dulciuri, haine şi chiar jucării pentru copiii săraci din comunitatea din Ioaniş, judeţul Bihor, comunitate unde procentul de analfabetism este foarte ridicat (75%). În 13 decembrie, o delegaţie de 16 elevi IMPACT au făcut o vizită copiilor din Ioaniş. Au organizat cu cei 82 elevi o după-amiază de jocuri de intercunoaştere, au susţinut activităţi de motivare pentru continuarea şcolii, au ţinut un mic atelier de dezvoltare a deprinderilor de igiena şi viaţă sănătoasă – totul într-o atmosferă prietenoasă şi veselă. La final, fiecare beneficiar a primit un pachet consistent, cuprinzând obiecte de igienă, rechizite, jucării şi dulciuri.

vulcanisti-6 FOTO: LEVAI MIHAELA ©

Miercuri, 20 decembrie, circa 25 de copii de la Ioaniş au fost invitaţi ai Clubului IMPACT Vulcanic, la Oradea. Vulcaniştii le-au arătat ce înseamnă o şcoală civilizată, ce înseamnă un stil de viaţă mai sănătos. De asemenea, copiii din Ioaniş au fost invitaţi acasă la vulcanişti, la o masă în familie, unde li s-a explicat cât de important este să finalizeze şcoala pentru a-şi putea asigura ulterior o viaţă mai decentă decât cea pe care o au în prezent.

Elevii de la „Iosif Vulcan” promit că vor rămâne prieteni şi susţinători morali ai copiilor din Ioaniş. Acest proiect a putu fi dus la bun sfârşit cu ajutorul Asociaţiei Filantropia Oradea şi Caritas Eparhial Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !