Daruri pentru copiii instituţionalizaţi

Daruri pentru copiii instituţionalizaţi
Deva – Campania Dăruieşte de Crăciun şi-a propus să aducă bucuria Crăciunului unor copii care doar visează la el. Iniţiativa organizării ei aparţine Revistei Zile şi Nopţi cu sprijinul hipermarketului Trident, iar beneficiarii au fost copiii din Centrul de Zi Deva.

Campania a constat într-o colectă de produse alimentare, articole de îmbrăcăminte, jucării,etc, care au fost adunate într-un spaţiu special amenajat situat în incinta hipermarketului Trident.

Cumpărătorii au avut ocazia să adauge în coşul de cumpărături unul sau mai multe obiecte destinate copiilor din centru. În 20 decembrie coşul a fost golit, iar din mulţimea de obiecte colectate au fost făcute 41 de pachete pe care Moş Crăciun le-a dăruit copiilor la sfârşitul serbării pe care aceştia i-o pregătiseră.

Ştim cu toţii că perioada care precede sărbătorile de iarnă este cea mai frumoasă perioadă din an. Bucuria Naşterii Domnului ne încălzeşte sufletele şi ne face mai buni,mai iertători şi mai generoşi. Acum mai mult ca oricând ne place să primim cadouri de la cei dragi,dar mai ales, ne place să oferim cadouri cu inima deschisă.

Aşadar,Campania Dăruieşte de Crăciun a reuşit să aducă puţină bucurie în sufletul unor copii care merită mult mai mult.Revista Zile şi Nopţi mulţumeşte atât hipermarketului Trident,cât şi fiecărui cumpărător care a contribuit la această campanie,pentru că fără ajutorul dumneavoastră,al tuturor,nimic nu era posibil.Sărbători fericite şi fie ca ceea ce dumneavoastră aţi dăruit cu atâta generozitate să primiţi înapoi înzecit, ba chiar înmiit.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase