Daruri pentru copiii sărmani

Daruri pentru copiii sărmani
Copiii de la Grădiniţa nr.41 din Oradea au reuşit să-i facă să zâmbească pe copilaşii de la Centrul de Îngrijire de Zi pentru Copiii Preşcolari „Cuore” din Oradea, grădiniţă socială pentru copii nevoiaşi.

Copiii de la grupa mare pregătitoare au renunţat la câteva jucării pentru a le dărui celor care au mult mai multă nevoie de ele. Sfioşi, micuţii de la Cuore au acceptat darurile copiilor de la Grădiniţa nr.41. Apoi, copiii de la cele două grădiniţe s-au pus pe joacă reînnoindu-şi prieteniile pe care le-au legat în urma altor acţiuni comune.

Grădiniţa nr.41 a răspuns solicitărilor Serviciului internaţional de întrajutorare a copiilor instituţionalizaţi prin această activitate de donare de jucării”, a precizat Elisabeta Varga, directoarea Grădiniţei nr.41.

Cele două grădiniţe nu sunt la prima acţiune comună. Astfel, de Ziua porţilor deschise grădinarii de la Cuore i-au vizitat pe prietenii lor de la Grădiniţa nr.41 şi la fel de Sărbătorile de Iarnă. De asemenea în cadrul proiectului Mânuţele prieteniei, care are deja o tradiţie de şase ani, dar şi în cadrul proiectului Primăvara europeană, cele două grădiniţe sunt partenere. Coordonatoarele acestui proiect sunt Ioana Mihaela Dance şi Ecaterina Grecu.

S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !