Daruri pentru sărmani

Daruri pentru sărmani
Fundaţia Comunia a distribuit persoanelor nevoiaşe peste 2.500 de cadouri.

2.532 de sărmani din Oradea au beneficiat de darurile făcute de Fundaţia Comunia din Oradea, adunate cu ocazia campaniei „Dăruieşte un Crăciun”.

„Campania «Dăruieşte un Crăciun» s-a desfăşurat timp de patru săptămâni la standurile Comunia, deschise în două hipermarketuri din oraş şi la sediul organizaţiei. Peste 170 de voluntari ne-au ajutat să distribuim pliantele informative şi să colectăm produsele. Sute de orădeni au răspuns invitaţiei noastre şi au donat alimente, bani şi cadouri. 860 dintre cele 2.532 de cadouri au fost realizate de copii din câteva grădiniţe şi şcoli orădene. Pentru a umple cutia de cadouri, ei au renunţat la jucării, haine şi obiecte dragi lor”, a spus Anca Suciu, manager de proiecte în cadrul organizaţiei.

Donaţii

Cu ajutorul unor firme, din donaţiile orădenilor şi cu sprijinul Fundaţiei Ostmission din Elveţia, Fundaţia Comunia a colectat şi suma de 58.300 de lei. Din aceşti bani, fundaţia a cumpărat cadouri pentru beneficiarii acesteia: familii defavorizate, persoane cu dizabilităţi, spitale, centre de plasament şi centre de zi pentru copiii abandonaţi, azile de bătrâni şi comunităţi de nevoiaşi din mai multe judeţe.

„Pentru noi nu contează etnia sau confesiunea. Cadourile au ajuns 54 de localităţi din Bihor, precum şi în oraşe şi sate din judeţele Cluj, Satu-Mare, Maramureş, Buzău, Arad, Constanţa. Daruri au primit şi cei 120 de vârstnici adăpostiţi în Azilele din Sălard, Oradea şi Dumbrava, precum şi cele 70 de persoane fără adăpost de la Azilul de Noapte din strada Gutenberg. Aceştia sunt cei mai vulnerabili beneficiari ai campaniei noastre”, a relatat Anca Suciu.

„Bucuria beneficiarilor a fost foarte mare. Suntem recunoscători tuturor celor care au sprijinit campania «Dăruieşte un Crăciun». Sperăm că în ediţiile următoare printre donatori să fie şi o parte din actualii beneficiari”, a conchis Anca Suciu.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !