Dascăli cu emoții pentru examenul de titularizare

De Alexandru Guiaș
Își așteaptă rezultatele
Își așteaptă rezultatele
Cadrele din învățământul preuniversitar din Bihor au susținut miercuri examenul de titularizare pe posturi.

Pentru examenul din acest an au fost validate cererile a 1.209 dascăli, din care 993 au fost prezenți, 99 absenți, 2 eliminați și 115 retrași. Cele mai multe cereri au fost depuse pentru posturi de învăţătoare şi educatoare (430) și profesor de limba română (119).

Concursul a avut loc în 4 centre de examinare din Oradea (Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Teoretic „Lucian Blaga”, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” și Școala Gimnazială „Dacia”). La fiecare centru i-a fost arondată câte o o disiciplină (socio-umane, științe, limba română, discipline tehnice și învățământ special). În 27 și în 28 iulie se vor înregistra contestațiile, care vor fi soluționate până la 1 august, urmând ca în data de 3 august să se afișeze rezultatele finale.

În perioada 8-9 august se vor face reapratizările pentru cele 66 de posturi cu normă întragă (48 în mediul urban și 18 în cel rural). Aici vor participa cei care au luat note mai mari de 7. Pentru cele 385 de posturi complete cu perioadă de angajare de un an se vor bate cei care vor avea note cuprinse între 5 și 7.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !