De la gelozie, la spray-ul lacrimogen

De la gelozie, la spray-ul lacrimogen
Luni în jurul orei 22.30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Oradea a fost sesizat de o altercaţie izbucnită între doi şoferi de autobuze şi un tânăr, pe strada Uzinelor din Oradea.

Patrula auto deplasată la faţa locului a constatat că iubita agresorului, un orădean de 24 de ani, a fost găsită de către acesta în braţele unuia dintre şoferii de autobuz, un orădean de 28 de ani.

Astfel, între iubitul înşelat şi şofer s-a produs un scandal pentru potolirea căruia a intervenit şi un coleg al şoferului.

Văzându-se în inferioritate, agresorul a mers la maşina personală, de unde a revenit cu un spray lacrimogen cu care l-a spreiat la nivelul feţei pe şoferul de autobuz în braţele căruia îşi găsise iubita, o orădeancă de 23 de ani.

După ce au stins starea conflictuală, poliţiştii l-au sancţionat cu avertisment potrivit Legii nr.61/1991 (care reglementează normele de covieţuire socială) pe şoferul agresat, amendându-l în baza aceleiaşi legi pe agresor cu 300 de lei iar pe tânăra femeie cu 200 de lei.

Cercetările sunt continuate iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor produse la nivelul feţei şoferului în urma folosirii spray-ului lacrimogen vor fi luate măsurile impuse de lege.

Cristian Horgos