De la nunta lui Mutu, la Oradea

De la nunta lui Mutu, la Oradea
Celebrul creator de moda Catalin Botezatu va sosi vineri la Oradea. Gazda prezentarii de moda a designerului va fi Clubul Heat. Dupa ce a petrecut saptamâna trecuta la nunta lui Adrian Mutu, Catalin Botezatu revine la Oradea, dupa o pauza de trei ani.

El va prezenta pentru oradeni doua colectii de lenjerie intima, una pentru femei si una pentru barbati. Botezatu vine însotit de o echipa a Fashion TV. Evenimentul de la Heat va fi transmis în cadrul emisiunii Fashion TV Party.


Botezatu si-a pregatit prezentarea de la Oradea printr-un casting pentru barbati. Actiunea se desfasoara prin Agentia Ella Mode, partenerul lui Botezatu la acest eveniment. „Pâna acum s-au înscris 25 de baieti pentru casting, spune Daniela Pusta, directorul agentiei. Dar îi mai asteptam si pe altii”.


Laura Martin, proaspata absolventa a Facultatii de Arte Vizuale din Oradea, va avea sansa de a prezenta propria colectie Moulin Rouge alaturi de cunoscutul designer. Manechinele apartin Agentiei Ella Mode.

Cei mai eleganti


Tot cu acest prilej vor fi desemnati cei mai eleganti manageri ai anului 2005. Anul trecut, titlul de cel mai elegant manager i-a revenit lui Vasile Petrut, manager la Star West. La categoria cea mai eleganta femeie manager s-a remarcat directorul de la F.lli Galassini, Ana Aron. Evenimentul de la Heat va începe la ora 21:00. Echipa Fashion TV va acorda premii, iar cei dornici vor putea beneficia de celebrele tatuaje cu cristale marca Fashion TV.

Bursasiu Veronica