De la umilinţă la succes

De la umilinţă la succes
SIMERIA – Olimpic Simeria a crezut în şansa ei până la capăt, deşi a îndurat umilinţe cu carul în partida de acasă cu Real Craiova, ocupanta locului doi în clasament, iar la final a fost răsplătită cu o victorie nesperată.

Echipa antrenată de Carol Gal a dezamăgit în prima repriză şi a renăscut din propria cenuşă după pauză, când a marcat şapte goluri şi a primit doar două.
Simerienii au fost parcă sub efectul unui sedativ puternic şi au făcut cea mai slabă primă repriză din actualul campionat. Nu le-a ieşit nimic, iar pe deasupra au fost depăşiţi ca nişte simple jaloane de adversari şi s-au văzut conduşi cu 4-0 în minutul 15 şi cu 4-1 la pauză. Atitudinea Olimpic-ilor s-a schimbat radical în repriza secundă, indicaţiile antrenorului Carol Gal transformându-i pe jucători din mieluşei uşor de păcălit în adevăraţi lei. Simerienii au fost decişi să întoarcă soarta partidei şi gândirea pozitivă i-a ajutat să învingă. Olimpic a redus din diferenţă (3-4) în primele minute de după pauză, a egalat 5-5 în minutul 30 şi 6-6 în minutul 36, iar pe final a marcat două goluri care au adus o victorie cu 8-6, cu atât mai valoroasă cu cât s-a conturat greu. “Jucătorii au dat dovadă de caracter şi forţă psihică şi au reuşit o repriză secundă de vis”, declara la final antrenorul Carol Gal.

Olimpic Simeria – Real Craiova 8-6 (1-4)
Olimpic: Stanciu, Deak – Mihăiescu, Moţ, Petrişor, Mihăiesc, Saraol, A. Paul, A. Popovici, Corne, Danciu, Munteanu.
Au marcat: Corne – 2, Moţ – 2, Mihăiescu – 1, Saraol – 1, A. Paul – 1, Petrişor – 1.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase