De referendum, aproape 300 de cărţi de identitate

ORADEA – Aproape 300 de cărţi de identitate au fost eliberate sâmbătă, de dimineaţă şi până la ora 20, cât a stat deschis serviciul de specialiate din cadrul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor, din Strada Republicii. Dintre acestea, primele 90 au fost eliberate până la ora 10, ne-a informat Mariana Cherei, purtător de cuvânt al DEP.

„Cifra este normală pentru o zi de lucru obişnuită, singurul lucru ieşit din comun este că s-a înregistrat sâmbăta, într-o zi, de regulă, nelucrătoare. Pe lângă cele 273 eliberări de acte am mai preluat spre procesare 90 de dosare cu cereri de acte de identiate”, spune purtătoarea de cuvânt. Mariana Cherei ne-a declarat, în ziua referendumului, că actele s-au eliberat după un program special la fiecare două ore, pentru cei care au solicitat cărţi de identitate provizorii. DEP a avut un program special de lucru în zilele dinainte de votare şi în cea a referendumului, făcând ore suplimentare.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase