De sărbători, pompierii au fost la datorie

De Alexandru Guiaș
De sărbători, pompierii au fost la datorie
În perioada 27-31 decembrie 2016, pompierii militari bihoreni din cadrul subunităţilor inspectoratului au desfăşurat 232 de misiuni.

Dintre acestea 138 au fost intervenții ale echipajelor SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat și a asistenței medicale de urgență, 9 misiuni de stingere a incendiilor, două operațiuni de asistență a persoanelor, o misiune de asigurare a normelor de apărare împotriva incendiilor la un eveniment cu public numeros, 82 de exerciții cu forțe și mijloace în teren și misiuni de recunoaștere în teren a obiectivelor din raioanele de intervenție ale subunităților, respectiv de educare preventivă a populației.

De asemenea, în perioada menționată, personalul Inspecţiei de Prevenire a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a desfăşurat 31 de controale la instituţii şi operatori economici, în cadrul cărora au depistat 123 de încălcări ale normelor care reglementează activitatea în domeniul situaţiilor de urgenţă, 38 dintre acestea fiind remediate pe timpul controalelor. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 60 de avertismente şi 25 de amenzi în valoare de 31.500 de lei.

Totodată, în intervalul precizat, Inspecţia de Prevenire a organizat şi desfăşurat 31 de exerciţii de alarmare şi evacuare în caz de incendiu şi 31 de instruiri cu personalul de pe locul de muncă şi cu personalul cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă din cadrul instituţiilor și operatorilor economici controlați.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !