De toate pentru toţi, în Complexul „Nymphaea” din Oradea

13Comentarii
De toate pentru toţi, în Complexul „Nymphaea” din Oradea
Proiectul depus pentru dezvoltarea Ştrandului Municipal se adresează toate categoriilor de vârstă.

Complextul Welness NymphaeaOradea va însemna extinderea actualului Ştrand Municipal, urmând să includă atât Bazinul Olimpic cât şi Bazinul Acoperit. Conform proiectului PMO, „Nymphaea” va avea şase bazine de agrement exterioare (unul cu valuri, bazin de înot, bazine pentru tobogane cu jet de apă, bazin pentru copii, bazin de sărituri). Aleile pietonale aferente zonelor de plajă sunt prevăzute a fi realizate din diferite materiale, în funcţie de tipul de plajă: lemn, dale de piatră şi asfalt.

Vor fi şi bazine acoperite, împărţite în trei zone: Zona Family şi Copii, Zona Relax şi Zona Aventura (zece aqua-tobogane), în cadrul unei clădiri multifuncţionale, asemenea celei de la Aquaticum Debreţin. Clădire multifuncţională va avea spa, fitness, zonă de bowling, vestiare şi birouri. Suprafaţa construită la sol a complexului multifuncţional va fi de 1.402 mp, clădirea urmând să aibă trei nivele supraterane.

Va fi amenajat şi un complex comercial, cu o suprafaţă construită la sol de 981 mp. Vor fi zone cu pavilioane pentru şah, table şi rummy, precum şi locuri de joacă pentru copii – amenajate pe suport de nisip. Acestea vor fi împărţite pe categorii de vârstă, fiind dotate cu jucării adecvate.

Sport, cascadă, „lazy river”

Nu vor lipsi terenurile de sport (baschet – cu nocturnă şi gradene, capacitate 60 de persoane; 2 terenuri de volei pe nisip cu gradene, capacitate 25 de persoane pentru fiecare teren; 3 alveole pentru tenis de mase, fiecare cu câte o masă de joc şi 2 băncuţe), o zonă de alpinarium, amenajată pe zona de rocă. Zona respectivă va conţine şi o cascadă, ce se va vărsa într-un pârâu artificial cu circuit închis.

Complexul Welness va dispune şi de un „lazy river” – un canal descoperit, cu adâncime de 1,2 m, care va dispune de o zonă de procurare colaci de înot şi înconjoară o grădină.  Se va planta gazon şi arbori, pe o suprafaţă de 28.934 mp.

Accesul auto şi pietonal în Complexul „Nymphaea” se va realiza separat, pentru cele trei zone (zona bazinului olimpic, zona bazinului acoperit şi zona de bazine de agrement, complex comercial, complex multifuncţional şi bazine acoperite) în câte un punct, toate din Str. Ştrandului.

C.C.

Oradea, cu aquapark din 2012?

Oradea, cu aquapark din 2012?

 

Taguri: , ,


13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor