Debutul lui Mutu ca titular

Reactualizat la:
Debutul lui Mutu ca titular
Agenţia Datasport a notat, după meciul dintre Juventus Torino şi Parma (2-1), în care Adrian Mutu a evoluat până în minutul 69, că fotbalistul român a demonstrat prin evoluţia sa că merită un loc de titular în echipa torineză.

Datasport i-a acordat lui Mutu nota 6,5. “A revenit la Parma şi a demonstrat că merită să fie titular. Este singurul, alături de Camoranesi, care a avut curaj în prima repriză”, menţionează agenţia italiană.

Cotidianul Il Giornale, care scrie că Adrian Mutu a fost “obscur”, i-a acordat internaţionalului român nota 5. “Mult artificiu şi puţină substanţă”, adaugă Il Giornale. Potrivit site-ului tgcom.it, Mauro Camoranesi, autorul primului gol al echipei Juventus în partida de sâmbătă, a declarat că Mutu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. “Echipa a fost foarte competitivă. Mutu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, deşi nu a jucat mult timp”, a spus Camoranesi.

La rândul său, Adrian Mutu s-a declarat mulţumit de victoria obţinută în faţa fostei sale echipe. “Pentru mine, este întotdeauna o plăcere şi o emoţie să joc pe stadionul Ennio Tardini. Sunt mulţumit deoarece am învins şi am găsit o echipă Parma puternică şi care s-a luptat până la sfârşit. Aceasta va fi o deplasare dificilă pentru oricine”, a afirmat Mutu.

Prosport.ro