Declaraţi-vă câştigurile!

Declaraţi-vă câştigurile!
DEVA – Persoanele fizice care exercită profesii libere sau care au obţinut în 2007 venituri din diverse surse, altele decât salariile, au termen încă o săptămână ca să-şi depună la Administraţia Financiară diverse declaraţii.

Astfel, până în 15 mai, trebuie depusă declaraţia privind câştigurile realizate de către cei care realizează venituri din activităţi independente sau profesii libere, cei care au obţinut drepturi de autor, cei care desfăşoară activităţi agricole pentru care venitul se stabileşte în sistem real (cultivarea şi valorificarea florilor şi a legumelor, a ciupercilor, arbuştilor sau a plantelor decorative, sau veniturile obţinute din exploatarea pepinierelor viticole şi pomicole).
De asemenea, trebuie declarate câştigurile obţinute din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, cele rezultate din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare şi chiar cele obţinute din închirierea diverselor spaţii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !