Declaraţii pe e-mail

1Comentariu
Angajatorii nu mai trebuie să alerge şi să stea la cozi pentru depunerea declaraţiilor lunare.

Din 10 iulie, persoanele juridice sau fizice care sunt angajatori sunt invitaţi să transmită pe e-mail declaraţiile lunare (listele nominale a, b, c) şi declaraţiile cu obligaţiile de plată pentru concedii şi indemnizaţii care nu conţin certificate de concedii medicale până la data de 25 a fiecărei luni. Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Bihor au transmis că au luat această măsură pentru a reduce cozile şi timpul de aşteptare la ghişeele instituţiei.

Pentru a fi validate persoanele de pe listele nominale, angajatorii trebuie să transmită pe mail fişierele declaraţiilor conform procedurii de pe site-ul CAS Bihor (www.casbh.rdsor.ro), confirmarea de primire fiind mesajul de preluare cu număr de înregistrare transmis de aplicaţia informatică.

După confirmare, declaraţiile se pot depune până la sfârşitul fiecărei luni, dar numai pe suport de hârtie, în urnele speciale de la CAS Bihor, sau prin poştă. Declaraţiile cu obligaţiile de plată pentru concedii şi indemnizaţii cu certificate de concedii medicale se depun obligatoriu, numai la ghişeele CAS Bihor, până la data de 25 a fiecărei luni, a mai transmis Biroul de presă al CAS Bihor.

Otilia Şandor1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor