Defilările au obturat circulaţia

1Comentariu
Defilările au obturat circulaţia
ORADEA – Nimerită în zi lucrătoare, data intrării trupelor române conduse de gen Moşoiu, în Oradea, pe 20 aprilie 1919, a ocazionat o ceremonie „gustată” de elevii scoşi de la ore şi de orădenii care nu prea aveau treabă.

Mai puţin bucuroşi de lungul alai şi de festivisme au fost conducătorii auto care ar fi vrut să circule în jurul Parcului Nicolae Bălcescu sau prin Piaţa Unirii, între orele 10:00 – 12:00. Aceasta pentru că traficul auto a fost stopat încă de pe bulevardul Decebal, înainte de a se ajunge la Parcul Bălcescu. Iar şoferii care nu au înţeles îndemnurile agenţilor de circulaţie de a o lua pe strada Vlădeasa, sau pur şi simplu nu au vrut să o ia în sens opus faţă de unde vroiau să ajungă, intrau pe strada Cuza Vodă. Acolo însă, surpriză, o coloană de maşini bară la bară, care mai mult stăteau decât se deplasau.

„Ar fi fost bine să se comunice zonele unde s-a deviat circulaţia, să ştim din timp. Acum nu pot nici înainta nici da înapoi. Nu avem ce face, asta e”, ne-a spus Dan N., unui din şoferii prinşi în ambuteiaj.

„Când am văzut semnalale agenţilor, am crezut că doar încurcă circulaţia. Dacă stăteau în intersecţia străzilor Cuza Vodă, Vlădeasa şi bulevardul Decebal pentru a te redirecţiona clar, nu mai ajungeam să stau în coloana aceasta.”, a mai comentat şi o şoferiţă.

Cristian Horgos1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor