Demers pentru pensia minimă

3Comentarii
ORADEA – Senatorul UDMR Pete Ştefan este unul dintre autorii unei iniţiative legislative care doreşte impunerea unei pensii minime în România. Iniţiativa este rezultatul respingerii unui proiect mai vechi care viza acordarea de către stat a unei pensii minime de 50 de euro pentru agricultori.

Din eşecul acestei iniţiative a luat naştere cea prezentă, care include acum toţi pensionarii din sistemul public de pensii. „Dorim o pensie minimă în România, a cărei valoare să reprezinte jumătate din salariul minim în plată pe economie”, a declarat Pete. Persoanele care ar putea beneficia de această pensie trebuie să îndeplinească însă o serie de cerinţe, printre care se numără şi aceea ca solicitanţii să nu mai aibă alte surse suplimentare de venituri.

Potrivit senatorului UDMR, proiectul se află momentan în faza de discuţii la comisii, aşteptând decizia Ministerului Muncii.

Sergiu Briceag3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor