Demisia, Demisia, Demisia!

Reactualizat la:
Cer demisia conducerii CNADNR
Cer demisia conducerii CNADNR
Într-un comunicat de presă Federaţia Patronilor şi Uniunea Naţională a patronatelor argumenteayă de ce vor demisia şefului CNADNR.


Federaţia Patronilor Bihor a sprijinit şi sprijină în continuare orice efort de integrare europeană în ceea ce înseamnă infrastructura de transport. De aceea, considerăm că demersurile autorităţilor şi ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) sunt total insuficiente, ineficiente şi nesincronizate cu perioada de timp pe care o traversăm.

Judeţul Bihor – poarta de intrare aeriană, rutieră şi feroviară din NV-ul României – aduce prin starea deplorabilă în care se află, o pată neagră de imagine prin modul cum se prezintă celor ce locuiesc sau îi tranzitează teritoriul, diminuând drastic potenţialul economic pe care această zonă îl are.

Aşa cum este normal, mediul de business este cel mai interesat în realizarea acestei infrastructuri deoarece accesul facil spre/dinspre locurile de producţie este principalul motor de dezvoltare economică al zonei. Turismul, mişcarea de bunuri, servicii şi capital uman în general au nevoie ca de aer de o infrastructură de transport economică, realizată la standarde europene, care să nu greveze asupra competitivităţii agenţilor economici.A da vina permanent pe condiţiile meteorologice, pe perioada nefastă, pe lipsa ştampilei rotunde, pe uitatul ochelarilor pe masa din sufragerie, pe trezirea fără chef de muncă, pe anularea procedurilor de licitaţie, pe anularea anulărilor procedurilor de achiziţie publică, pe soare că produce temperaturi prea mari, pe lună că nu luminează suficient noaptea, pe… câte şi mai câte, nu ne conduce decât la o concluzie: NU SE VREA sau, mai grav, NU SE ŞTIE CUM (traducere: incompetenţă).Din aceste considerente, sătui de promisiuni deşarte de mai bine de 5 ani, solicităm demisia conducerii C.N.A.D.N.R., iar în cazul în care funcţionarilor le lipseşte demnitatea şi onoarea, solicităm destituirea de către Ministrul Transporturilor a conducerii C.N.A.D.N.R. pentru promisiuni repetate neonorate.
În Ardeal – promisiunea e datorie curată!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !