Demisia, un act de normalitate

2Comentarii
Demisia, un act de normalitate
ORADEA - Singurul profesor care a ales o funcţie iferioară după ce a ajuns în situaţia de incompatibilitate, Ioan Horga, anunţă că decizia de a rămâne decan la Facultatea de istorie Geografie are ca scop transformarea acesteia.

Ioan Horga a renunţat la postul de prorector pentru relaţii internaţionale din motive personale şi instituţionale.

„Demisia mea este un act de normalitate din punctul meu de vedere pentru că am dorit să mă orientez spre facultate şi să pun capăt activităţii de administraţie pe relaţii internaţionale”, a anunţat Ioan Horga. Un alt motiv invocat de porfesor ar fi faptul că nu a avut timpul să se ocupe de doctoranzii pe care îi coordonează.

Facultate reorientată

Noul de can al Facultăţii de Istorie Geografie anunţă că vrea să reorienteze facultatea spre ciclurile II şi III (master şi doctorat) de învăţământ superior pentru că aceasta prezintă potenţial în acest sens. „Facultatea este pe locul Iv în ţară după cea din Bucureşti, Cluj Napoca şi Iaşi, dar trebuie încă lucrat pe parte de lobby şi relaţiile cu alte universităţii din ţară, aspecte de care îmi propun să mă ocup”, susţine Ioan Horga.

„Nu am avut timp să mă gândesc la locul lăsat liber de Ioan Horga în echipa managerială pentru că avem altre probleme mai urgente la acest moment, dar am să mă consult cu echipa cu privire la preluarea departamentului de relaţii internaţionale”, anunţă şi Cornel Antal rectorul Universităţii.
Valentin Teuca2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor