Demonstratii de taiat lemne

Demonstratii de taiat lemne
Echipa de tăietori de lemne a României va veni pentru prima dată la Oradea pentru a face o demonstraţie de forţă în direct.

Super-motoferăstraie, joagăre, topoare şi multă forţă, de Ziua Oradei. Naţionala României „STIHL Timbersports” va face demonstraţii de taiat lemne în centrul oraşului. Orădenii vor putea să-i vadă, sâmbătă, de la ora 16:00, în parcarea din Piaţa Independenţei, pe sportivii români la numai câteva săptămâni după întoarcerea de la Campionatul Mondial STIHL Timbersports, desfăşurat la St. Johann, Tirol, Austria.

Demonstraţia de la Oradea va fi deschisă publicului.

Astfel, cei care sunt curioşi vor putea înţelege pe viu ce înseamnă acest sport. Cu echipamentul de protecţie adecvat, sportivii vor încerca, din nou, topoarele cu care au participat la Mondiale şi vor simţi puterea motoferăstraielor. În premieră, căpitanul echipei, Nagy Botond, va face o demonstraţie a unei probe de la Mondiale – tăierea unui buştean în câteva secunde, cu un super-motoferestrău care are nu mai puţin de 60 CP şi o viteză a lanţului de peste 240 km/h.

Bază de selecţie

„Anul acesta am reuşit să formăm o echipă naţională de tăietori de lemne, care ne-a reprezentat pentru prima data la un Campionat Mondial. Pentru creşterea performanţei, vom investi în acest sport, mai ales în creşterea bazei de selecţie, având uşile deschise pentru toţi cei care simt că pot face performanţă într-o astfel de competiţie. În viitor, vom promova şi mai mult acest sport, primii paşi pe care îi facem în acest sens fiind aceste demonstraţii pentru publicul larg, precum cea de la Oradea din acest weekend. Îi invităm, aşadar, pe cei care şi-ar dori să devină atleţi Stihl Timbersports să-şi încerce puterile la Zilele Oraşului”, declară Botond Nagy, antrenorul naţionalei României STIHL Timbersports.

Naţionala României care ne-a reprezentat la Stihl Timbersports World Championships 2010 a fost formată din Botond Nagy (antrenorul lotului naţional al României), Costel Pleş (medaliat cu aur la Campionatul Naţional al României din 2010), Dan Petrescu (medaliat cu argint), Nicolae Nyamcsuk (medaliat cu bronz) şi Ion Nyamcsuk.

Orădenii vor fi martori la tăieri cu joagărul, tăieri la înălţime, tăieri orizontale, tăiere cu motoferăstrăul şi tăiere verticală.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !