Demonstraţii sportive la GPP nr. 31: „Sportul înseamnă sănătate”

Demonstraţii sportive la GPP nr. 31: „Sportul înseamnă sănătate”
Pornind de la motto-ul ”Mișcarea înseamnă viață, sportul înseamnă sănătate”, preșcolarii Gradiniței cu program prelungit nr. 31 Oradea au avut parte de o activitate demonstrativă sportivă în curtea grădiniței, cu toți copiii din gradiniță dar și cu câțiva copii de la C.S.E.I. Orizont.

Activitatea s-a desfășurat sub forma unui traseu aplicativ compus din urmatoarele elemente: săritură cu desprindere de pe ambele picioare din cerc în cerc, târâre prin tunel, mers în echilibru pe banca de gimnastică, pășire peste obstacole, mers în echilibru pe un traseu ondulat, urcare-coborâre pe scară, mers pe “pietre”, urcare pe plan înclinat, mers în echilibru, săritură pe ambele picioare.

Activitatea a fost coordonată de profesor pentru învățământul preșcolar Cristina Baciu de la GPP nr. 31 și profesor kinetoterapeut Ana-Maria Țicărat, prof. Anamaria Cormoș și prof. Romina Dan de la C.S.E.I. Orizont.

„Tot miercuri la ora 12:45 în grădinița noastră – locul plin de culoare și povești – a răsunat sumbru și prelung alarma pentru situații de urgență. Din fericire, a fost doar un exercițiu de evacuare în caz de incendiere, dar o bună măsură de a conștientiza că viața uneori oferă și situații neplăcute, iar educația, stăpânirea de sine, promtitudinea, libertatea în gândire și acțiune salvează vieți. Mai mult decât atât, munca în echipă, dragostea pentru copii și pentru profesia noastră ne transformă în eroi pozitivi, curajoși și binevoitori. Întreg colectivul grădiniței noastre recunoaște puterea educației și dorința noastră a tuturor de acțiune, muncă bine organizată și făcută”, spune Cristina Baciu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !