Dentiştii cer explicaţii

2Comentarii
Dentiştii cer explicaţii
ORADEA – Colegiul Medicilor Dentişti solicită public clarificarea situaţiei cetăţenilor italieni care practică stomatologia.

Printr-o adresă întocmită în 19 noiembrie 2008, CMD Bihor cere ColegiuluiMedicilor din România (cu sediul la Bucureşti) şi Universităţii Oradea să îşi exprime oficial poziţia faţă de cinci cetăţeni italieni care au obţinut diplomele de licenţă în 2006, la Stomatologie Oradea. Motivul: pe baza diplomelor de licenţă şi cu avizul Colegiului Naţional alMedicilor Dentişti, filiala Bihor a eliberat certificate de membru, pe baza cărora cei cinci profesează la Oradea şi în Italia. Reprezentanţii CMD Bihor susţin că ei nu sunt abilitaţi nici să verifice legalitatea diplomelor şi nici nu le pot anula certificatele de membru, fără o bază legală.

Nu se pot dezice

Şefii CMD Bihor susţin că au cerut Universităţii Oradea clarificarea problemei încă din aprilie 2008, dar nu au primit niciun răspuns. Pe de altă parte, preşedintele CMD Bihor, dr. Panţel Marton, a relatat că adresa va fi trimisă şi la CMD Bucureşti, pentru că şefii acestui for superior s-ar fi dezis de Colegiul Medicilor din Oradea. Dr. Panţel susţine că CMDR nu prea are cum să se dezică de filiala orădeană, întrucât certificatele de membru ale celor cinci italieni au fost avizate întâi în Capitală şi abia apoi pe plan local.

Dr. Panţel a explicat în conferinţa de presă susţinută în 19 noiembrie 2008 că au fost eliberate cinci certificate de membru pentru tot atâţia cetăţeni italieni, pe baza diplomelor de licenţă. Dr. Panţel a subliniat faptul că CMD a eliberat certificatele de membru după ce a primit avizul de la Colegiul Medicilor Bucureşti.

 


Indisciplină la Facultatea de Medicină

VIDEO 1 Video  VIDEO 2 Video

Italieni refuzaţi de Universitate 02.10.20082Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor