Deplasările CJA, la puricat

Deplasările CJA, la puricat
ARAD - Nu doar consilierii locali au probleme cu deplasarea pe bani publici a colegilor prin diferite ţări occidentale, ci mai nou şi colegii din CJA.

După ce Edeleni Coloman a cerut insistent,  în două rânduri, să îi fie prezentate, în cel mai mic detaliu,  sumele cheltuite din banii Primăriei pe deplasările întreprinse de aleşii municipali prin Occident, a venit  rândul lui Mircea Purcaru să se arate interesat de o informare oficială din partea Consiliului Judeţean legată de deplasările unor colegi din CJA tot prin ţări străine.

„Vreau să ştiu care sunt criteriile care stau la baza stabilirii componenţei delegaţiilor care pleacă în străinătate. Poate reuşiţi să îmi daţi un răspuns plauzibil”, a declarat Mircea Purcaru.

Consilierul s-a arătat supărat pe faptul că tocmai consilierii din Comisia de integrare europeană nu au fost plecaţi în străinătate, deşi aceştia ar fi trebuit să aibă un rol mai important în Occident, decât un ales de la o altă comisie din CJA. „Noi cei din comisia de integrare europeană avem un rol sau doar decorativ?

De la începutul mandatului, noi cei din Comisia de integrare europeană nu am fost solicitaţi niciodată nici măcar când au venit delegaţii”, a punctat Purcaru.

Rămâne de văzut când Primăria şi Consiliul Judeţean vor pune pe masa aleşilor datele cerute de consilieri în privinţa deplasărilor în străinătate.

Adriana Barbu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase