Depunerea declaraţiilor de venit

Depunerea declaraţiilor de venit
Termenul legal de depunere a declaratiilor de venit pentru contribuabilii care au realizat venituri în 2005 este data de 15 mai 2006. Termenul legal pentru depunerea declaratiilor este data de 15 mai 2006.

„Declaratia speciala privind veniturile realizate pentru anul 2005 se completeaza si se depune de contribuabilii persoane fizice pentru veniturile obtinute din activitati independente, activitati din cedarea în folosinta a bunurilor, activitati agricole impuse în sistem real si câstigurile din transferul titlurilor de valoare”, a precizat Marius Flandly, director executiv adjunct la Finantele bihorene. Prin Posta


Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, Agentia Nationala de Administrare Fiscala va trimite prin Posta formularele de declaratii de venit. „Contribuabilii vor primi la domiciliu doua exemplare ale formularului D200, personalizate, ghidul de completare a formularului, precum si plicul destinat trimiterii de catre acestia a declaratiei la organul fiscal de domiciliu”, a subliniat Flandly.

Dupa completarea formularului, acesta trebuie introdus în plicul primit, care se va depune la Posta. De acolo se va primi o recipisa, ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor.


Actiunea de trimitere prin Posta a formularelor de declaratie de venit catre contribuabili se va desfasura în perioada 1 – 15 aprilie. „Recomandam contribuabililor sa astepte acasa formularele, în acest fel evitând deplasarile inutile la administratiile fiscale”, a spus directorul Finantelor bihorene.

Dan Birta
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !