Depunerea declaraţiilor de venit

Depunerea declaraţiilor de venit
ORADEA – Mai puţin de o lună mai au la dispoziţie persoanele fizice pentru depunerea declaraţiilor pe veniturile realizate în 2006. Termenul-limită pentu depunerea acestor declaraţii este 15 mai 2007.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Bihor reaminteşte contribuabililor că pentru facilitarea completării şi depunerii formularelor de „Declaraţie specială privind veniturile realizate” – D200, pentru anul 2006, se va aplica şi în acest an, la scară naţională, sistemul de trimitere/primire prin poştă a acestor declaraţii. Contribuabilii sunt rugaţi ca după completarea formularelor de declaraţie pe venit să introducă un exemplar în plicul primit, păstrând celălalt exemplar.

„Plicul se depune la oficiul poştal, de unde se primeşte o recipisă, ca dovadă a respectării obligaţiei de declarare a veniturilor”, ne-a declarat Smaranda Scridon, director executiv la DGFP Bihor.

Contribuabilii care nu au primit pachetul informaţional pot procura formularele de la sediul organului fiscal de domiciliu.
„Termenul de 15 mai 2007 reprezintă, de asemenea, termenul de decădere pentru contribuabili-persoane fizice care dispun asupra destinaţiei sumei reprezentând până la 2% din impozitul pe venitul net anual impozabil datorat pentru sponsorizarea entităţilor non profit”, a specificat Scridon.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase