Depunerea declaraţiilor fiscale şi a bilanţurilor

ORADEA – Operatorii economici, indiferent de forma de organizare şi forma de proprietate, trebuit să întocmească şi să depună raportări contabile la 30 iunie.

Termenul limită pentru depunere acestora este 15 august. Programul de asistenţă este pus la dispoziţia operatorilor economici gratuit. Acesta poate fi descărcat de pe internet de la adresa dgfpbh.rdsor.ro. sau poate fi luat de la sediul Finanţelor.

Persoanele juridice care nu au desfăşurat activitate de la data înfiinţării pănă la 30 iunie 2008, vor depune o declaraţie pe proprie răspundere în acest sens. O declaraţie similară vor depune şi persoanele juridice care se află în curs de lichidare, potrivit legii.

„Raportările contabile la 30 iunie 2008, precum şi declaraţiile operatorilor economici care nu au desfăşurat activitate sau se află în curs de lichidare, se vor depune până la data de 15 august 2008”, a precizat Smaranda Scridon directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bihor.

Nedepunerea raportărilor contabile sau a declaraţiilor, după caz, pentru data de 30 iunie 2008, precum şi prezentarea unor raportari contabile care conţin date eronate, sau necorelate, inclusiv cu privire la identificarea persoanei raportoare, constituie contravenţie şi se sancţionează conform legii.

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !