Deputaţii au cheltuit mai mult pe curent electric decât pe proiectele de lege

Deputaţii au cheltuit mai mult pe curent electric decât pe proiectele de lege
Execuţia bugetară estimată pentru 2007 de Camera Deputaţilor arată că instituţia condusă de Bogdan Olteanu a cheltuit aproape 99 la sută din bugetul de 216.405.000 lei care i-a fost alocat.

Potrivit unui material difuzat de Camera Deputatilor, schema de personal a Palatului Parlamentului insumeaza aproape 2.000 de salariati, ceea ce presupune cheltuieli de personal uriase. Pe linga salarii, la acest capitol de executie bugetara au fost incluse si fondurile necesare pentru functionarea birourilor parlamentare, pentru convorbirile telefonice si accesul la reteaua de Internet.

In legatura cu un alt capitol al executiei bugetare, cel referitor la „Bunuri si servicii“, Secretariatul General al Camerei sustine ca majoritatea fondurilor destinate acestui domeniu au fost utilizate pentru intretinerea sediului Camerei Deputatilor si intr-o masura mai mica pentru materialele necesare desfasurarii activitatii legislative si pentru cheltuielile de protocol.

Un alt capitol bugetar, cel referitor la „Activele nefinanciare“, a vizat investitiile in cladirea Palatului Parlamentului – in principal pentru finalizarea parcajului subteran -, darsi pe cele in autoturisme, mobilier si tehnica de calcul. Camera Deputatilor a mai cheltuit bani in 2007 pentru cotizatiile la organismele internationale si pentru finantarea unor persoane juridice non-profit, care au implementat proiecte menite sa imbunatateasca procesul de elaborare si corectare a actelor normative.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !