Derby judeţean în Divizia C

Stadionul din Beius gazduieste vineri, cu începere de la ora 15, derby-ul judetului din Divizia C, între cele doua echipe bihorene ale seriei a 7-a, CF Bihorul si Lotus Baile Felix.

CF Bihorul nu a cunoscut înca victoria în noua editie si, fapt si mai grav, nu a reusit sa înscrie nici un gol. De cealalta parte, Lotus se afla în plina forma, pe locul III al clasamentului, fiind neînvinsa. Elevii antrenorului Mircea Ciocan au realizat pâna acum un punctaj maxim în deplasare, având la pasiv doar doua egaluri pe teren propriu.


„Desi sunt prieten foarte bun cu Lucian Ciocan, sper ca prima noastra victorie sa coincida cu prima sa înfrângere. Noi trebuie sa jucam pentru noi însine, pentru ca ne-a ajuns deja cutitul la os si nu ne mai putem permite sa pierdem puncte. În fond, este doar o întrecere sportiva, iar cel mai bun sa câstige”, ne-a declarat antrenorul CF Beius, Rudy Kovacs.


Partida CF Bihorul – Lotus Felix va fi condusa de brigada de arbitri Daniel Dumuta (Stancesti) – Sebastian Moisin, Calin Cheregi (ambii Oradea), observator FRF fiind desemnat Dan Dragos Craciun (Cluj-Napoca).

Gavril Nutiu