Derby local de nivel naţional

Derby local de nivel naţional
Deva – Campioana FC CIP şi nou-promovata Quasar au făcut spectacol în derby-ul Devei. Duelul dintre cele două echipe ale Devei din Liga I de futsal a surprins plăcut din punctul de vedere al spectacolului oferit de combatante, dar n-a „uimit” la capitolul rezultatului. Campioana FC CIP a reuşit să se impună fără dubii în faţa nou-promovatei Quasar în ciuda progresului evident înregistrat de aceasta de la primul joc, pierdut în tur cu 0-8.

Surpriză la debut
Lipsită de aportul a patru jucători de bază, Juverdeanu, Matei, Gherman şi Dobre, accidentaţi sau suspendaţi, şi obosită după un sezon de toamnă foarte încărcat, FC CIP a încercat din start să facă legea, dar a întâmpinat o rezistenţă aprigă. Quasar, cu trei foşti jucători de la FC CIP în prima linie (Stancu, Vişan şi Gavrilă) s-a închis bine în defensivă, iar după ce a simţit că se poate mai mult nu a ezitat să lovească.

Astfel, după mai multe ratări ale FC CIP, între care una a lui Bârcean în care mingea a lovit de două ori bara, Vişan a deschis scorul pentru Quasar la capătul unui un-doi cu căpitanul R. Vlad. La 0-1, FC CIP a reacţionat furibund, iar Şotârcă şi Bârcean au răsturnat scorul în doar două minute, după faze care au făcut mat defensiva Quasarului.

În repriza secundă, Quasar a continuat să joace curajos şi frumos, însă plusul de experienţă şi de valoare individuală a făcut ca tot cei de la FC CIP să marcheze. Al-Ioani, Şotârcă şi Molomfălean au speculat micile erori ale adversarilor şi au adus o nouă victorie pentru FC CIP, a 15-a din tot atâtea meciuri disputate.

Quasar – FC CIP 1-5
Au marcat: Vişan (8) / Şotârcă (9), Bârcean (10), Al-Ioani (24), Şotârcă (31), Molomfălean (37).
Quasar: Florea, Vezeteu – Gavrilă, Stancu, Vişan, R. Vlad – Cobârzan, Schiau, Goran. Antrenor – Marius Sîrbu.

FC CIP: Iancu, Bejenariu – Molomfălean, Al-Ioani, Stăncuţa, Lupu – Şotârcă, Măgureanu, Tomescu, Bârcean. Antrenor – Karoly Gaşpari.

Ciprian Marinuţ0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase