DescopERĂ Bihorul, cu ERA Park!

Reactualizat la:
DescopERĂ Bihorul, cu ERA Park!
ERA Park – Cel mai mare parc de retail din Oradea, a dat startul unui nou proiect pentru comunitate – „DescopERĂ Bihorul” – menit să atragă atenţia asupra frumuseţilor judeţului, atât în rândul locuitorilor, cât mai ales în rândul elevilor.

Proiectul a demarat la începutul lunii aprilie, când o parte din pereţii centrului comercial s-au îmbogăţit cu unele dintre cele mai pitoreşti zone ale judeţului. Pe o suprafaţă de peste 200 de metri pătraţi, clienţii ERA Park pot admira fotografii inedite, la dimensiuni foarte mari, cu diverse obiective turistice, precum şi o scurtă descriere a acestora.

Cea de-a doua etapă a proiectului a demarat luni, 20 aprilie, şi îi implică pe elevii din clasele primare (0-4) din şcolile orădene. Aceştia sunt invitaţi să participe la un concurs de desen cu tematica – peisaje, iar desenele lor vor fi expuse în centrul comercial. Până pe 24 aprilie, cadrele didactice care vor să îşi înscrie elevii în concurs trebuie să trimită un mail – cu datele de contact – la adresa de mail marketing@era-oradea.ro, urmând ca apoi să fie contactaţi de reprezentanţii ERA şi vor primi câte o planşă A1, ce urmează să fie desenată – colectiv – de fiecare clasă.


DescopERA Bihorul - desene ERA Park (2)

Cele 3 clase câştigătoare vor primi câte o excursie de o zi în Vârciorog, zona Osoi, unde vor face expediţii în Peştera Osoi, vor avea parte de şedinţe de iniţiere în tehnici speo alpine, vor face drumeţii şi se vor întâlni cu reprezentanţi ai satului de la care vor afla legende şi poveşti ce ţin de munţii Pădurea Craiului.

Fiecare participant din clasele castigatoare va primi albume, CD-uri, hărţi turistice şi pacheţele picnic.

Premiile sunt oferite de ERA Park Oradea, Carrefour Oradea, Euromaidec Touring, Carpatic Fun, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Bihor şiEmotions Events.

Proiectul „DescopERĂ Bihorul” este realizat de ERA Park Oradea în colaborare cu Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Bihor, www.travelbihor.ro, Consiliul Judeţean Bihor, Euromaidec Touring, www.prinbihor.ro, Carpatic Fun, www.carpaticfun.com, www.OviDPop.ro, www.bihorinimagini.ro, www.oradeainimagini.ro.

DescopERA Bihorul - desene ERA Park (3)

ERA Park Oradea face parte din portofoliul fondului britanic de investiții Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală și de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Cu o suprafață totală de închiriat de 64.000 mp, ERA Shopping Park Oradea este cel mai mare retail park din oraș, reunind retaileri de renume precum Carrefour, Brico Depot, Altex, Flanco, San Francisco Outlet, Pada Murre etc.

ERA Park Oradea include cea mai mare zonă dedicată decorațiunilor și produselor de mobilier din Nord-Vestul țării, ERA Home Center, care, pe o suprafaţă de 15.000 mp, găzduiește unii dintre cei mai mari retaileri prezenți pe piața din România, precum Mobexpert, Elvila, Lem’s sau Naturlich. ERA Shopping Park Oradea este situat la intersecția dintre inelul de centură al orașului cu una dintre cele mai importante căi de acces în municipiu și dispune de 2.000 de locuri de parcare. Alături de ERA Park Oradea, portofoliul Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) din România include ERA Shopping Park Iași, Shopping City Suceava și Shopping City Sibiu.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !