Desene vs poluare atmosferică

2Comentarii
Desene vs poluare atmosferică
ORADEA – Zeci de copii şi-au demonstrat talentul de mici pictori într-un concurs de desene pe asfalt. Joi, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor (APM), finanţată de Primaria Oradea, a organizat un concurs de desene pe asfalt, desfăşurat în Parcul Petofi.

La concurs au fost invitaţi să participe copiii din ciclul primar, de la toate şcolile din oraş, începând cu ora 12:30. Tema abordată a fost „Oradea, un oraş cu aer mai curat”, având în vedere că activitatea face parte din manifestările Săptămânii Mobilităţii Europene. Copiii au apărut rând pe rând, în funcţie de terminarea cursurilor şi, în ciuda vremii mohorâte, au fost foarte dornici să deseneze, să contribuie la lupta contra poluării, arătând astfel că doresc să ajute şi, în acelaşi timp, constituind un exemplu pentru cei mari.

Premiaţi

„Toţi participanţii vor primi insigne, pixuri, vor fi premiaţi, vor primi diplome şi sucuri, fiind astfel răsplătiţi pentru grija pe care o poartă de mici mediului înconjurător”, declară Felicia Enache, purtătorul de cuvânt al APM Bihor. Mâine, în aceeaşi locaţie va avea loc un concurs de biciclete, menit să îndemne cetăţenii la activităţi ecologice şi la deplasarea cu mijloace de transport mai puţin poluante.

 

Alexandra Borz

Taguri:


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor