Deşeurile bihorenilor vor fi procesate european! (P)

Reactualizat la:
Deşeurile bihorenilor vor fi procesate european! (P)
Infrastructura de mediu a județului urcă la un alt nivel! Compania EURITEH demarează lucrările la o staţie ultra-modernă de tratare mecano-biologică a deşeurilor reziduale.

Aceasta va fi situată în localitatea Oradea, va avea o capacitate de procesare de 60.000 de tone pe an şi are ca beneficiar principal Consiliul Judeţean Bihor.

În cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor solide” derulat de către Consiliul Judeţean Bihor, asocierea condusă de compania orădeană EURITEH SRL a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei pentru realizarea unei Staţii de Tratare Mecano-Biologică a deşeurilor reziduale în municipiul Oradea.


SONY DSC

“Construirea stației de tratare mecano-biologică din Oradea reprezintă pentru noi mai mult decât un proiect. Activăm de peste 10 ani pe piața din România si avem implementate cu succes zeci de proiecte. Vrem ca tot know-how-ul nostru, toată expertiza noastră în tehnologie modernă să fie implementate cu succes în cadrul acestui proiect de suflet, pentru că este un proiect pentru noi inșine, pentru orădeni.” ne-a declarat Domnul Emilian Gherdan, administratorul companiei Euriteh.

“Împreună cu echipa Consiliului Județean Bihor avem încredere deplină că acest proiect va fi finalizat cu succes. Toată tehnologia ce urmează a fi folosită este de ultimă generație. Care va fi impactul asupra județului? Tratarea mecano-biologica va reduce volumul deseurilor produse in judetul Bihor cu aproximativ 30%.” ne-a declarat domnul Mihai Lupău, managerul de proiect al Euriteh.

EURITEH_ ECHIPAMENTE 3

Proiectarea tehnică a fost demarată, iar în luna aprilie se vor începe lucrările la Stație. În luna decembire a acestui an investitia va fi finalizată și predată Consiliului Județean Bihor.

Proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Bihor”, derulat de Consiliul Judeţean Bihor, are o valoare totală de 249 de milioane de lei, din care 199 de reprezintă finanţarea nerambursabilă din partea Uniunii Europene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !