Despre responsabilitate socială, în Gala Voluntarilor sociali

De Crina Dobocan
Reactualizat la:
Despre responsabilitate socială, în Gala Voluntarilor sociali
În cadrul Galei Voluntarilor din domeniul social, DASO și-a propus să evidențieze și sprijinul oferit comunității de organizațiile neguvernamentale care își desfășoară activitatea în Oradea.

Aceasta pe lângă rolul important pe care voluntarii îl au în creșterea calității vieții orădenilor aflați în nevoie.

„Sunteți modele de urmat”

„Orice implicare în activitățile de voluntariat presupune o formă de învățare socială și dezvoltă o serie de abilități și competențe sociale: solidaritate, toleranță, încrederea că orice om poate face diferența în comunitatea sa, dorința de a ajuta dezinteresat, spirit civic. Pe scurt, vorbim despre responsabilitate socială. Valoarea voluntariatului este certă și indiscutabilă, iar recunoașterea ei justă în societatea noastră devine o chestiune de timp, în cele din urmă. Pentru noi, dumneavoastră sunteți modelele demne de urmat. Vă mulțumim pentru exemplul de responsabilitate socială oferit în comunitate”, a spus Arina Moș, directorul DASO.

La manifestare au participat voluntarii care prin activitatea lor de voluntariat îi sprijină pe orădenii aflați în nevoie, reprezentanți ai ONG-urilor și ai instituțiilor publice care își desfășoară activitatea în municipiul nostru.

Gala a fost organizată de Direcția de Asistență Socială Oradea – serviciul public local de asistență socială, subordonat Consiliului Local Oradea, cu sprijinul ONG-urilor din Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !