Destituire nemotivata la Ambulanta Bihor

Reactualizat la:
George Galbineanu si Daniela Petrisor, noul si vechiul manager al Ambulantei Bihor
George Galbineanu si Daniela Petrisor, noul si vechiul manager al Ambulantei Bihor
Managerul interimar destituit la Ambulanta Bihor informează bihorenii că instituţia pe care a condus-o nu are datorii, ba are chiar bani în plus şi are proiecte mari în derulare.

Dr. Daniela Petrisor, medic cu reputaţie foarte bună în Urgenţe, spune că a ţinut să fie corectă pe tot parcursul mandatului ei. Cum mazilirea pe motive generale, gen management defectuos, e deja aproape obişnuinţă şi în sistemul sanitar, e posibil ca şi noul manager, reputatul dr. George Gălbineanu, să ajungă la un moment dat al treilea manager mazilit nefondat la Ambulanta Bihor, după dr. Petrisor şi dr. Tiberiu Bondar.

Doctoriţa Daniela Petrisor nu e afectată de faptul că a fost dată jos din funcţia de manager interimar al Ambulantei Bihor, fiindcă va reveni pe teren, unde a dovedit că e profesionist. Dr. Daniela Petrisor a ţinut, la o zi de la destituirea din funcţie, să precizeze opiniei publice că regretă modul în care a fost destituită. Mai exact, medicul nu e de acord cu faptul că i se impută un management defectuos, atâta vreme cât Ambulanta Bihor nu are datorii, dimpotrivă are excedent bugetar şi are în dreulare proiecte ce ţin de reabilitarea substaţiilor şi construirea unui nou sediu.

Nu Ministerul

Mai mult, doctoriţa subliniază că Ministerul Sănătăţii, care a dispus controale în ţară, nu a găsit nereguli la Ambulanta Bihor menite să atragă destituirea ei din funcţie. De altfel, nu Ministerul Sănătăţii a dispus destituirea dr. Daniela Petrisor ci dr. Marius Pârcioagă, directorul Direcţiei de Sănătate Publică.

Destituirea doctoriţei, spun unele surse, care au informat se pare şi fosta conducere, e legată de licitaţiile pentru construcţia sediului nou al Ambulanţei de la Oradea şi pentru lucrări la substaţii (în sumă totală de 4,6 milioane lei), în care ar fi implicat dr. Pârcioagă. Acesta nu a putut fi ieri contactat pentru a răspunde întrebărilor JB.

E tot de-al lor

Consolarea angajaţilor de la Ambulanta Bihor este că noul manager interimar este tot un doctor bun. Dr. George Gălbineanu spune că e simpatizant PDL, dar va alege întotdeauna decizii în favoarea angajaţilor şi va încerca să nu facă compromisuri. De altfel, dr. Gălbineanu a şi spus că se pregăteşte pentru concursul de ocupare pe post a funcţiei ce o ocupă interimar de luni.

Date fiind deja două cazuri, e posibil ca la un moment dat şi dr. Gălbineanu să fie mazilit, probabil funcţie de interesele politice de la nivele mai înalte.

O.S.

Nici dr. Daniela Petrisor nu a fost bun de sef?0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !