Dezvăluirile lui Bodog despre ex-managerul Muţ

2Comentarii
Dezvăluirile lui Bodog   despre ex-managerul Muţ
După ieşirea la rampă a noii conduceri a Judeţeanului, ex-managerul Bodog a făcut dezvăluiri despre Muţ.

După conferinţa de presă susţinută în iulie de noua conducere a Spitalului Judeţean, fostul manager Florian Bodog a avut reacţii în presa locală. Astfel, Bodog a afirmat că bugetul de achiziţii pe 2010, de 36 de milioane de euro, apreciat de Popovici Muţ ca „imens”, e la fel cu cel de pe vremea când domnul Muţ era manager, în urmă cu doi ani. Cât priveşte acuzele despre hârtia igienică şi detergentul găsit în cantităţi considerabile, Bodog a explicat că a cumpărat anul trecut hârtie igienică, dar şi alte multe materiale sanitare de la o firmă protejată, pentru că în acest fel, unitatea era scutită de taxe către unităţi cu persoane cu handicap, aşa cum cere legea. Pe de altă parte, Bodog a spus că şi în bugetul alcătuit de Muţ, ca manager, se regăseau sute de litri de silicon pentru bord de maşină! Şi că a mai preluat de la acesta, în 2009, o magazie plină cu cearşafuri pentru care a trebuit să dea explicaţii la Curtea de Conturi.

Bodog a mai spus că tot de la Muţ a preluat Blocul Operator cu un acoperiş prin care ploua din cauza lucrărilor necorespunzătoare la hidroizolaţie, motiv pentru care a şi refuzat să plătească firma executantă.

Tot în ce priveşte contractările şi licitaţiile, Bodog a mai afirmat că nu el, ci managerul Muţ ar fi primit amenzi de la Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

Cât priveşte afirmaţiile actualului manager Carmen Pantiş, care a spus că atunci când a preluat Spitalul Judeţean lipseau medicamente de bază, Bodog a recunoscut că au existat probleme cu heparina, însă pe fondul crizei naţionale. Bodog a respins însă acuzele privind lipsa algocalminului sau furosemidului precum şi cele de reducere a bugetului lunar pentru medicamente, explicând că acesta a oscilat, în funcţie de necesităţi, între 300.000 şi 600.000 de lei.

C.H.

Foştii manageri se acuză între ei

Foştii manageri se acuză între ei2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor