Dianu şi-a reziliat contractul

Dianu şi-a reziliat contractul
Dupa 11 luni petrecute în Ungaria, fostul capitan al FC Bihor, Ciprian Dianu, nu mai este jucatorul echipei Diosgyor. „Din cauza întârzierii ratelor contractuale am avut o discutie cu presedintele clubului si am decis sa ne despartim.

Normal, am renuntat la o parte din banii pe care îi aveam de primit, dar macar sunt jucator liber”, a precizat Dianu. În ciuda acestei despartiri, Dianu considera experienta maghiara „una plina de învataminte”. „La început a fost bine. Am contribuit din plin la salvarea de la retrogradare.

Situatia s-a schimbat radical în noul sezon, dupa accidentarea suferita, când au aparut si problemele cu banii. Acum sunt bine, sanatos, si astept sa o iau de la început”, a mai adaugat jucatorul. Dianu sustine ca are doua oferte din Ungaria, unde ar putea lucra din nou cu fostul sau antrenor, Galhidi, dar nu exclude o eventuala reîntoarcere la FC Bihor:

„Oradea este casa mea si normal ca as reveni acasa, mai ales ca nici în iarna nu as fi dorit sa plec, dar am fost oarecum fortat sa fac acest pas”. Dianu are 28 de ani si evolueaza ca fundas stânga si mijlocas la închidere.

Teodor Biris